Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta taho-pro.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu taho-pro.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Inova5 d.o.o.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na taho-pro.si so informativne narave. Inova5, d.o.o. se bo trudil za najboljše možno delovanje taho-pro.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo taho-pro.si na lastno odgovornost. Niti Inova5, d.o.o. niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi taho-pro.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na taho.pro.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Inova5, d.o.o. tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Inova5, d.o.o. ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe taho-pro.si. Inova5, d.o.o. se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Inova5, d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na taho-pro.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa taho-pro.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Inova5, d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s taho-pro.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Inova5, d.o.o. za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko Inova5, d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

To spletno mesto uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, zagotavljanje funkcij družabnih medijev in analizo prometa. Informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo tudi z našimi partnerji za družbene medije, oglaševanje in analitiko, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev

Sprejmi
Nastavitve Skrij